X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Facebook: Επέκταση τώρα και σε διαδικτυακές γνωριμίες

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ, μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε με την δημιουργία του κοινωνικού δικτύου Facebook, σκέφθηκε ότι μπορεί να φροντίσει και λίγο περισσότερο τους χρήστες της πλατφόρμας και ιδιαίτερα εκείνους που δηλώνουν στο σάϊτ single και είναι περισσότεροι από 205 εκατομμύρια..

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνδιάσκεψης προγραμματιστών F8 που έγινε την Τρίτη στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε την ίδρυση αυτής της υπηρεσίας και ήδη οι χρήστες του διαδικτύου το βλέπουν πολύ θετικά.

Τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης θεωρούν ότι θα μπορέσει να ανταγωνιστεί το Tinder και ο Ζάκερμπεργκ δηλώνει ότι η νέα υπηρεσία γνωριμιών το Facebook Dating θα ξεκινήσει σύντομα και θα λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του τα θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, μετά από το σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί με την Cambridge Analytica.

Περισσότεροι από 200 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook αυτοπροσδιορίζονται ως single και αν στόχος μας είναι η δημιουργία ουσιωδών σχέσεων, τότε αυτή είναι ίσως η πιο ουσιώδης από όλες, δήλωσε ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο BBC.

Η νέα αυτή υπηρεσία γνωριμιών, θα επικεντρώνεται σε πραγματικές, μακροπρόθεσμες σχέσεις, όχι απλά ευκαιριακές σχέσεις και δεν θα περιλαμβάνει υπάρχοντες φίλους στα πιθανά ζευγαρώματα. Τη σχεδιάσαμε έχοντας κατά νου την ιδιωτικότητα εξαρχής, πρόσθεσε.

Με την αναγγελία του Facebook Dating, έχει προκληθεί μεγάλη πτώση της μετοχής της Match Group στην οποία ανήκει το Tinder, αλλά και το OKCupid και του Match.com, που με τη σειρά του αντλεί πληροφορίες για τα προφίλ του από το Facebook.

Σχετικά Άρθρα: