X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κακόγουστη Πρωτοχρονιάτικη φάρσα στο Γηροκομείο Στυλίδας

Το βράδυ της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2017, κάποιος άγνωστος τηλεφώνησε στο Γηροκομείο Στυλίδας και προειδοποίησε για τοποθέτηση βόμβας. Είπε ότι θα εκρήγνυτο με την αλλαγή του χρόνου και όπως υποθέτουν είναι άτομο νεαρής ηλικίας.

Η κακόγουστη αυτή φάρσα, ταλαιπώρησε πολύ τα γεροντάκια, που αναγκαστικά υποχρεώθηκαν να βγουν από το κτίριο του Γηροκομείου και πολλοί από αυτούς έχουν προβλήματα υγείας. Ευτυχώς όμως που ήταν μόνο φάρσα και δεν υπήρξαν θύματα, όπως με την πυρκαγιά στο γηροκομείο της Εκκλησίας στην Καλλιθέα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και κινητοποιήθηκε με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για τις κατάλληλες ενέργειες. Οι ηλικιωμένοι ξαναμπήκαν στο κτίριο όταν μετά από τις έρευνες οι αστυνομικοί σιγουρεύτηκαν ότι δεν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός και επρόκειτο για μία πολύ κακόγουστη και ανόητη φάρσα.

Τα γεροντάκια που υπήρξαν τελικά τα θύματα του φαρσέρ, αποχαιρέτησαν το 2017 μέσα σε ταλαιπωρία και σύγχιση, μόνο και μόνο επειδή κάποιος ήθελε να σπάσει πλάκα με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας και πολλά προβλήματα υγείας.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 13 Ιανουαρίου 2018 23:35

Σχετικά Άρθρα: