X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φωκάς: Πολύ φώναζαν στο Σύνταγμα το ίδιο σύνθημα και έγιναν βουλευτές

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, που σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο φώναζε υβριστικά συνθήματα κατά της Βουλής, έκανε νέα τοποθέτηση σχετικά με το συμβάν.

Ανεβασμένος σε εξέδρα, τραγουδούσε γνωστό σύνθημα που περιείχε το κάψιμο της Βουλής και ταυτόχρονα υβριστικό χαρακτηρισμό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει γιατί φώναζε το συγκεκριμένο σύνθημα.

Ο κ. Φωκάς, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, απάντησε στο ερώτημα αν εννοούσε τα συνθήματα που φώναζε:

Και βέβαια δεν το εννοεί κανείς όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το Βούλγαροι. Στο Σύνταγμα οι αγανακτισμένοι φώναζαν το ίδιο σύνθημα και μετά κάποιοι από αυτούς γίνανε βουλευτές, δήλωσε ο κ. Φωκάς.

Στη συνέχεια, έκανε επίθεση εναντίον των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ και του κατεστημένου της Αθήνας, σημειώνοντας:

Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ. Δεν σας ενδιαφέρει να καθαρίσει το πρωτάθλημα. Η καλύτερη ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα, είπε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Προχώρησε όσον αφορά την τοποθέτηση του, προσθέτοντας σε έντονο ύφος ότι:

Είστε φίλαθλοι και εσείς. Το σύνθημα Βούλγαροι δεν το έχετε ακούσει ποτέ; Η Βουλή δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια για το ποδόσφαιρο. Είστε ικανοποιημένοι που φέτος η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;, συμπλήρωσε ο κ. Φωκάς.

Σχετικά Άρθρα: