X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τουρκία: ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΣ των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τη μεταγωγή τους

Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στον τουρκικό Τύπο, μας δείχνουν την μεταφορά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις φυλακές που κρατούνται, στο δικαστήριο της Αδριανούπολης.


Οι δύο Έλληνες, ο Δημήτρης Κούκλατζης και ο Άγγελος Μητρετώδης φαίνονται την ώρα που βγαίνουν από την φυλακή της Αδριανούπολης και μπαίνουν στο βαν που θα τους μεταφέρει στο δικαστήριο, όπως καθαρά φαίνονται οι αστυνομικοί που είναι δίπλα τους και οι χειροπέδες στα χέρια τους.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν συμπληρωθεί 55 ημέρες από την ημέρα που τους συνέλαβαν οι Τούρκοι και ακόμα δεν έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο. Το ίδιο είχε συμβεί και με τον Γερμανό δημοσιογράφο που ήταν φυλακισμένος στην Τουρκία για ένα χρόνο και για να τον αποφυλακίσουν χρειάστηκε η παρέμβαση της καγκελαρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ερντογάν είχε συνδέσει άμεσα την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει τελεσίδικο όχι από τον Άρειο Πάγο για την έκδοσή τους.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 23 Μαΐου 2018 00:16

Σχετικά Άρθρα: