X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες του 80χρονου ιερέα που ασέλγησε σε ανήλικη

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 80χρονου ημεδαπού που συνελήφθη στις 11 Μαϊου 2018 στο Βόλο για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο κορίτσι έναντι αμοιβής, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Πρόκειται για τον:

Κωνσταντάκο Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου του 1938 στην Καρδίτσα.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δέκα όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Ο 80χρονος ημεδαπός, σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας προέβαινε κατ’ εξακολούθηση από το 2016 έως το Δεκέμβριο του 2017, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας που σήμερα είναι δεκατριών ετών.

Η κοπέλα είναι επίσης ημεδαπή και μαθήτρια. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής κακοποίησης της ανήλικης η οποία ήταν περισσότερο από ένα χρόνο, η ηλικία της ήταν μόλις δώδεκα ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από γείτονες, που αντιλήφθηκαν πως κάτι δεν πάει καλά βλέποντας τις συχνές επισκέψεις του κοριτσιού στον 81χρονο άνδρα. Ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία, η οποία ανέλαβε την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15-11-2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκομένων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Γεώργιος Κωνσταντάκος του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε στις 17 Ιουλίου 1938 στην Καρδίτσα.

Σχετικά Άρθρα: