X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γλυφάδα: Φώτος και στοιχεία 4 ημεδαπών που έκαναν διαρρήξεις σε οικίες

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα , τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τεσσάρων ημεδαπών γυναικών, μελών εγκληματικής ομάδας, που εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας. Τα μέλη της εν λόγω σπείρας, διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές με τη μέθοδο της απασχόλησης.

  • Ντάνου Ζωή του Νικολάου και της Παυλίνας,
  • Καλαμιώτη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη του Παναγιώτη και της Θεοδώρας,
  • Δημητρίου Ειρήνη του Παναγιώτη και της Βασιλικής,
  • Ντάνου Χρυσοβαλάντω του Γεωργίου και της Φανής.

Οι τέσσερις ημεδαπές ηλικίας 17, 26, 27 και 34 ετών, είχαν συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, στις 27 Σεπτεμβρίου τις πρωινές ώρες στη Γλυφάδα από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, διότι λίγη ώρα νωρίτερα παραβίασαν κεντρική θύρα οικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή. Η πράξη τους έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της οικίας, ο οποίος κάλεσε την Άμεση Δράση.

Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γλυφάδας, προέκυψε ότι οι δράστιδες προέβαιναν τις τελευταίες μέρες, κατ’ επανάληψη σε διαρρήξεις οικιών ενώ στις περιπτώσεις που εντόπιζαν τους ιδιοκτήτες, προέβαιναν στη διάπραξη των κλοπών με τη μέθοδο της απασχόλησης. Από το εσωτερικό των οικιών, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ντάνου Ζωή του Νικολάου και της Παυλίνας, γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1984 στην Αθήνα.

Καλαμιώτη Ειρήνη-Χρυσοβαλάντη του Παναγιώτη και της Θεοδώρας, γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1992 στην Αθήνα.

Δημητρίου Ειρήνη του Παναγιώτη και της Βασιλικής, γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2000 στην Αμαλιάδα.

Ντάνου Χρυσοβαλάντω του Γεωργίου και της Φανής, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου 1991 στη Νίκαια.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφάλειας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα: