X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Γερμανία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Τρεις νεκροί – Video

Μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στη Γερμανία κατά τη διάρκεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο Έγκελσμπαχ της Φραγκφούρτης-αμ-Μάιν, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα, ο πιλότος και δύο επιβάτες.

Νεκρή από το δυστύχημα είναι η συνιδιοκτήτρια της ρωσικής αεροπορικής εταιρείας S7 Νατάλια Φίλεβα, όπως επίσης έχασε τη ζωή του και ο πατέρας της, τον οποίο η Ναταλία Φίλεβα συνόδευε στη Γερμανία όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

Επίσης, διευκρινίστηκε ότι η Νατάλια Φίλεβα ήταν στο ίδιο αεροπλάνο με τον πατέρα της και όχι με τον σύζυγο της Βλαντισλάβ Φίλεβ που είναι διευθυντής της S7, όπως αρχικά είχαν μεταδώσει τα τοπικά ΜΜΕ.

Το αεροσκάφος έπεσε σε λιβάδι και πήρε αμέσως φωτιά. Μέχρι στιγμής, τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους παραμένουν αδιευκρίνιστα και βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες που ξεκίνησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την γερμανική εφημερίδα Bild, στο σημείο την ώρα που έφτανε περιπολικό της αστυνομίας, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί όπως και οι επιβάτες του οχήματος.



Σχετικά Άρθρα: