X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βούλα: Γιάννης Μακρής, άντρας της Βικτώριας του My Style Rocks το θύμα

Άγριο έγκλημα σημειώθηκε χθες Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην οδό Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας, με θύμα τον 46χρονο Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που ήταν σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, μοντέλο που συμμετέχει στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks και πρώην playmate.

Ο Γιάννης Μακρής, δολοφονήθηκε την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του μάρκας Smart γύρω στις 20:30. Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες από πυροβόλο όπλο στο στήθος και την πλάτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο ή τα άτομα που εκτέλεσαν τον 46χρονο, του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι που έμενε στην οδό Τροίας και τον πυροβόλησαν τρεις φορές από την πόρτα του συνοδηγού. Η τέταρτη σφαίρα ήταν που του έδωσε τη χαριστική βολή.

Οι δράστες που μέχρι στιγμής είναι άγνωστοι, πυροβόλησαν τον Γιάννη Μακρή όταν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και τον αποτελείωσαν την ώρα που προσπαθούσε να βγει. Βρέθηκε πεσμένος στην άσφαλτο, καθώς είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου στην προσπάθεια του να σωθεί.

Ο 46χρονος Γιάννης Μακρής ήταν γνωστός και με το παρατσούκλι ο «Αυστραλός» επειδή ζούσε πολλά χρόνια στην Αυστραλία και ήταν μέτοχος στην στην εταιρεία security «My Services» που εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οποία για ένα χρονικό διάστημα εργαζόταν και κάποιος πολύ γνωστός πολιτικός που είναι πρώην υπουργός και βουλευτής.

Ο Μακρής στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα, είχε εμπλακεί το όνομα του για κοκαΐνη. Είχε ζήσει για κάποια χρόνια και στην Αυστραλία, όπου είχε και εκεί κατηγορηθεί για τα ίδια αδικήματα.

Το καλοκαίρι του 2016, ο 46χρονος παντρεύτηκε στη Μύκονο τη Βικτώρια Καρύδα, που έχει διαπρέψει σαν μοντέλο σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ, Γερμανία και έχει πάρει μέρος στα καλλιστεία του Ant1 κερδίζοντας τον τίτλο Μις Τουρισμός. Από το γάμο τους, απέκτησαν δύο παιδιά και η Βικτώρια δήλωνε πολύ ευτυχισμένη και ήθελε να κάνουν και τρίτο παιδί.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άνδρα της ζωής μου. Ήταν ξετρελαμένα τα παιδάκια μας στον γάμο.

Ήταν πού χαρούμενα. Θέλω και τρίτο παιδί, αλλά θέλω να μεγαλώσουμε πρώτα τα μικρούλια. Τα παιδιά είναι μεγάλη χαρά σίγουρα, αλλά χρειάζεται και υπομονή γιατί είναι ζωηρά.

Τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή είναι η οικογένεια και τα παιδιά μας», είχε πει η Βικτώρια Καρύδα σε επεισόδιο του ριάλιτι My Style Rocks.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, διενεργεί προανάκριση και εξετάζεται το ενδεχόμενο δολοφονίας για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και τον “πόλεμο” που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον “κόσμο της νύχτας”.

Σημειώνεται, ότι το θύμα δεν έφερε επάνω του όπλο και γίνονται έρευνες από την αστυνομία αν η δολοφονία του Γιάννη Μακρή σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού ανθρώπου της νύχτας, το βράδυ της Τρίτης στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Γιάννης Μακρής και Βικτώρια Καρύδα με τα παιδιά τους, την ημέρα του γάμου τους.

Το ζευγάρι μετά το γάμο στη Μύκονο.

Πανόραμα Βούλας, το σημείο που εκτέλεσαν τον 46χρονο επιχειρηματία.

Σχετικά Άρθρα: