X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γιατρός χωρίς πτυχίο εργαζόταν 17 χρόνια στο νοσοκομείο Καβάλας

Απίστευτη η περίπτωση του γιατρού χωρίς πτυχίο, που εργαζόταν για 17 χρόνια στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και είχε διοριστεί το Φεβρουάριο του 2001.

Ο γιατρός είχε τοποθετηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας στη θέση Επιμελητή Β΄ της Παθολογικής Κλινικής, από τον Φεβρουάριο του 2001 και από τότε εργαζόταν ανελλιπώς στο νοσοκομείο. Το τελευταίο διάστημα έκανε μόνο συνταγογραφήσεις.

Η διοίκηση του νοσοκομείου κάνοντας τις νόμιμες διαδικασίες, κάλεσε τον γιατρό να καταθέσει το πτυχίο του που υποτίθεται πως είχε πάρει από την Ιταλία. Ο εν λόγω γιατρός όμως, φαίνεται να είχε ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατάστασης και είχε ήδη αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφώντα Κροκίδη σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος της Καβάλας δεν έχει λάβει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά το συμβάν με τον γιατρό, για τον οποίο ωστόσο μίλησε με καλά λόγια όσον αφορά τον χαρακτήρα του.

Η περίεργη αυτή υπόθεση, βγήκε στην επιφάνεια μετά από δημοσίευση στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως η απόφαση ανάκλησης του διορισμού του.

Σχετικά Άρθρα: