X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γιος Τούρκου συλληφθέντα: Αντίποινα Ελλήνων για τους 2 στρατιωτικούς

Ο Ονούρ Αλέρικ, ο 21χρονος γιος του Τούρκου που συνελήφθη εχθές στις Καστανιές του Έβρου, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Haberler δήλωσε ότι η σύλληψη του πατέρα του έγινε σαν αντίποινα για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς. Ο τίτλος του δημοσιεύματος της εφημερίδας ήταν: Βγήκε η απόφαση για τον χειριστή του εκσκαφέα που συνελήφθη στην Ελλάδα.

Ισχυρίσθηκε για τον πατέρα του που είναι υπό κράτηση γιατί μπήκε σε ζώνη ασφαλείας στα σύνορα, ότι ο πατέρας του έχει υπέρταση. Πρόσθεσε επίσης, ότι οι Έλληνες δεν τον αφήνουν να παραδώσει τα φάρμακα του πατέρα του, γιατί οι Έλληνες στρατιώτες τα πήραν από τον πατέρα του.

Σε συνέντευξη του στην τουρκική εφημερίδα ο Ονούρ Αλέρικ δήλωσε ότι: Πριν από ένα μήνα, δύο Έλληνες στρατιωτικοί πέρασαν οπλισμένοι τα τουρκικά σύνορα και συνελήφθησαν. Νομίζω ότι έπιασαν τον πατέρα μου ως αντίποινα. Πάσχει από υπέρταση, και οι Έλληνες δεν με άφησαν να του πάω τα φάρμακά του. Οι Έλληνες στρατιώτες του πήραν τα φάρμακά του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πατέρας του Μούσα Αλέρικ, είναι χειριστής εκσκαφέα και σύμφωνα με τον ίδιο, πέρασε τα σύνορα γιατί δεν άκουγε λόγω θορύβου του μηχανήματος που χειριζόταν τους Έλληνες στρατιώτες όταν του φώναζαν να σταματήσει. Ο συγκεκριμένος χειριστής μηχανήματος, δικάστηκε για την πράξη του με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών, χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ και δήμευση του εκσκαφέα του.

Σχετικά Άρθρα: