X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γκλέτσος: Ναι έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Απόστολος Γκλέτσος στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου λίγα χρόνια πρίν και είπε το αξέχαστο Τα ψάρια ψήνονται και από τις δύο πλευρές, τώρα έρχεται να συμπληρώσει λέγοντας Ναι, έχω πάει και με άντρα και ήταν πολύ ωραία.

Αναμένεται πως και αυτή η δήλωση θα συζητηθεί πολύ όπως και η πρώτη με τα ψάρια, που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις όταν παραδέχθηκε ότι έχει πάει με άντρα.

Μιλώντας στο Votre Beaute, ο δημοφιλής ηθοποιός επανέλαβε ότι πράγματι έχει αυτή την εμπειρία και επανέρχεται στο θέμα εξηγώντας πως οι συντοπίτες του στη Στυλίδα τον στηρίζουν.

Πάει ο πατέρας μου στο καφενείο και γυρνάει κλαίγοντας. Δεν έχει ξαναγίνει, μιλούσαν όλοι για τις ομοφυλοφιλικές εμπειρίες που είχαν στον στρατό, για να στηρίξουν τον δήμαρχο τους. Ήρθε συνεργείο από το Star και ρωτούσαν στα καφενεία ποια είναι η γνώμη τους. Εκείνοι απαντούσαν δεν ξέρετε ότι εμείς στην Στυλίδα ψήνουμε το ψάρι κι από τις δύο μεριές? Για να με στηρίξουν… Εκεί τα είδα όλα, γι’ αυτό και τα δίνω όλα γι’ αυτούς.

Επίσης, μιλώντας στο Votre Beaute, εξήγησε τι εννοούσε και πως ένιωσε ότι θα αντιδράσουν οι τηλεθεατές της εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου εκείνο το βράδυ που αναφέρθηκε στα ψάρια: Όταν είπα στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι έχω πάει με άντρα, έλεγα μέσα μου τώρα θα γίνει της μουρλής.

Σχετικά Άρθρα: