X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γκύζη: Απόπειρα βιασμού 25χρονης υπό απειλή μαχαιριού δίπλα στη ΓΑΔΑ

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης έπεσε 25χρονη γυναίκα, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη που αποπειράθηκε να την βιάσει υπό την απειλή μαχαιριού εχθές Τετάρτη στις 21:40 στου Γκύζη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η γυναίκα που είναι οδοντίατρος και εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, δέχθηκε την επίθεση την ώρα που γύριζε από την δουλειά της στο σπίτι.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν η 25χρονη περπατούσε στη συμβολή των οοδών Κατσαντώνη και Θερειανού στην περιοχή του Γκύζη και ο άγνωστος δράστης της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, αφού την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και με την απειλή μαχαιριού της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να την βιάσει. Ενώ η γυναίκα αντιστάθηκε, εκείνος την τραυμάτισε σε πολλά μέρη του σώματος της.

Το θύμα άρχισε να φωνάζει καλώντας σε βοήθεια, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία της, ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε άλλος και έφυγε, ενώ η άτυχη οδοντίατρος πήγε στην κλινική που εργάζεται για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Η 25χρονη οδοντίατρος, δεν έχει πάει ακόμη στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση, γιατί σύμφωνα με όσα είπε, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Πάντως, αναμένεται να καταθέσει σήμερα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα: