X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Γονείς Τέρατα στο Σπίτι της Φρίκης

Ο 57χρονος Ντέϊβιντ Άλεν Ταρπίν και η 49χρονη σύζυγος του Λουϊζ Άννα Ταρπίν, συνελήφθησαν την περασμένη Κυριακή στο Πέρις της Καλιφόρνιας, όταν τα παιδιά τους ηλικίας μεταξύ δύο και 29 ετών, βρέθηκαν αλυσοδεμένα και με λουκέτα μέσα σε ένα δωμάτιο με έντονη δυσοσμία, σύμφωνα με στην αστυνομία.

Το αστυνομικό τμήμα στο Ρίβερσάϊντ, άρχισε να ερευνά την υπόθεση μετά από την δραπέτευση ενός 17χρονου κοριτσιού, που κατόρθωσε να δραπετεύσει από το σπίτι και κάλεσε την αστυνομία από ένα κινητό τηλέφωνο που έκλεψε από την μητέρα της το πρωί της Κυριακής, δήλωσαν οι αστυνομικοί.

Τα 12 αδέλφια του κοριτσιού ανακαλύφθηκαν έπειτα από αξιωματικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τους γονείς τους με την κατηγορία για βασανιστήρια και παιδική απειλή. Όσο για τους σοκαρισμένους γείτονες, είπαν ότι δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν παιδιά στο σπίτι και τρομοκρατήθηκαν όταν έμαθαν τι πραγματικά συνέβαινε μέσα.

Κάποια γειτόνισσα, είπε αστειευόμενη, ότι είχε δει κάποιες φορές τα παιδιά και της θύμισαν ταινίες φρίκης με βαμπίρ που βγαίνουν μόνο την νύχτα. Άλλος γείτονας είπε ότι οι γονείς ήθελαν πριν λίγα χρόνια να φτιάξουν μια σκηνή μόνο για τα παιδιά τους μπροστά στο σπίτι, αλλά μετά άλλαξαν γνώμη και συνέκρινε τα παιδιά με τους βρυκόλακες από το Λυκόφως επειδή φαίνονταν τόσο χλωμά κάποτε που τα είχε δει.

Οι γονείς των δύο γονιών τεράτων, δήλωσαν έκπληκτοι και σοκαρισμένοι και είπαν ότι δεν είχαν ιδέα για τα βασανιστήρια των παιδιών. Εκείνοι ζουν όλοι στη Δυτική Βιρτζίνια και δήλωσαν ότι δεν είχε επισκεφθεί την οικογένεια για τέσσερα ή πέντε χρόνια, αλλά είχαν μιλήσει μαζί τους στο τηλέφωνο, αλλά όχι και με τα εγγόνια τους.

Τα αδέλφια από τα οποία τα έξι είναι ενήλικες και τα επτά ανήλικα, βρέθηκαν μόνο αφού η 17χρονη αδερφή τους κατόρθωσε να το σκάσει από το σπίτι και να καλέσει την αστυνομία, διαφορετικά το μαρτύριο τους θα συνεχιζόταν ποιος ξέρει για πόσο ακόμα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα παιδιά ήταν υποσιτισμένα, βρώμικα και όλα τώρα νοσηλεύονται σε νοσοκομείο κάνοντας εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν προβλήματα με την σωματική υγεία τους. Τους έδωσαν τρόφιμα και αναψυκτικά για να συνέλθουν, ενώ η υπηρεσία προστασίας παιδιών και οι υπηρεσίες προστασίας των ενηλίκων θα τους φροντίσουν μόλις είναι αρκετά καλά για να βγουν από το νοσοκομείο.

Ο Ντέϊβιντ και η Λουϊζ Ταρπίν, συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν με εννέα απειλές βασανιστηρίων και 10 απειλές με κίνδυνο για παιδιά. Κανείς από αυτούς τους δύο δεν έχει σοβαρό ποινικό μητρώο. Τώρα βρίσκονται στο κέντρο κράτησης του Ρόμπερτ Πρίσλεϊ ανατολικά του Λος Άντζελες και η εγγύηση τους έχει οριστεί στα 9 εκατομμύρια δολάρια. Θα εμφανιστούν στο δικαστήριο την Πέμπτη για να απολογηθούν και να τους οριστεί η ποινή.

Εικόνες τους που έχουν αναρτήσει στο Facebook, δείχνουν ότι οι Ταρπίν ανανεώνουν τους όρκους τους σε γαμήλια τελετή στο Λας Βέγκας από έναν άνδρα που μιμείται τον Έλβις, με τα 13 παιδιά που συμμετέχουν στις φωτογραφίες και φορούν τα ίδια ρούχα όλα τα αγόρια, όπως και τα κορίτσια.

Τα 10 κορίτσια είναι ντυμένα με ροζ φορέματα με λευκά καλσόν και λευκά παπούτσια, ενώ τα αγόρια εμφανίζονται σε κοστούμια με μωβ γραβάτες και κούρεμα μπολ όπως και ο πατέρας τους. Η ηλικία των παιδιών τώρα, είναι από 2 έως 29 ετών.

Άλλες εικόνες δείχνουν ότι η οικογένεια χαμογελάει σε ένα ταξίδι στη Disneyland, ενώ μια άλλη δείχνει ότι φορούσαν μπλουζάκια όλα στο ίδιο στυλ, με το νούμερο του κάθε παιδιού τυπωμένο στην μπλούζα του. Ξεκινούσαν από το νούμερο 1, έως το νούμερο 13 που ήταν και τα παιδιά.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 16 Ιανουαρίου 2018 21:15

Σχετικά Άρθρα: