X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Γυναίκα έπεσε από 10ο όροφο μετά από ερωτική απογοήτευση και επέζησε

Το περιστατικό αυτό, έγινε στο ξενοδοχείο Γιουγιί στην επαρχία Γκουάνγκζι της νοτιοδυτικής Κίνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Zhuo Faxiong, πρόκειται για μία 20χρονη γυναίκα που είχε χωρίσει πρόσφατα με τον σύντροφο της και το προηγούμενο βράδυ έπινε με φίλους της στο μπαρ του ξενοδοχείου. Πίνοντας όμως τους πήρε το ξημέρωμα και η κοπέλλα έπεσε τυχαία από το παράθυρο στις 11 Δεκεμβρίου, γύρω στις 7 π.μ.

Ήταν ένα θαύμα που έζησε, γιατί η πτώση της στο κενό έγινε από τον 10ο όροφο του ξενοδοχείου, δηλαδή έπεσε από ύψος 30 μέτρων. Το βίντεο δείχνει τους αστυνομικούς και τους ανθρώπους από το νοσοκομειακό την ώρα που προσπαθούν να την μεταφέρουν από την οροφή του 4Χ4 που είχε προσγειωθεί όταν έπεσε. Οι περαστικοί που την είδαν κάλεσαν την αστυνομία και το ασθενοφόρο. Η κοπέλα μεταφέρθηκε αναίσθητη σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.


Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν προσπάθησε να αυτοκτονήσει ή αν είχε χάσει την ισορροπία της επειδή ήταν μεθυσμένη. Άτομα που την γνώριζαν, είπαν ότι τελευταία υπέφερε από βαριά κατάθλιψη. Αν δεν ήταν αυτό το αυτοκίνητο που μείωσε την επίδραση της σύγκρουσης, η γυναίκα θα είχε σκοτωθεί. Το περίεργο είναι όμως ότι παρόλο που εκείνη δεν έπαθε τίποτα σοβαρό, η οροφή του αυτοκινήτου καταστράφηκε τελείως, όπως ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα: