X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ από γυναίκα που παρασύρεται από χείμαρρο

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την Θεσσαλονίκη, είχαν τραγικά αποτελέσματα για κάποια σπίτια που μπήκαν νερά δημιουργώντας σκηνές πανικού, αλλά και για ένα γκρουπ τουριστών που εγκλωβίστηκε μέσα στο Λευκό Πύργο.

Στο βίντεο που θα δείτε, η γυναίκα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην οδό Εθνικής Αμύνης. Την ώρα που την παρέσυραν τα ορμητικά νερά, κάποιος χρήστης του Facebook που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του την είδε, κατέγραψε τη σκηνή με το κινητό του και το ανέβασε στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα προχωρούσε την ώρα της καταιγίδας και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Για λίγη ώρα φαινόταν ότι βρισκόταν στο έλεος του χείμαρρου, αλλά ευτυχώς μπόρεσε και κρατήθηκε από ένα αυτοκίνητο και σώθηκε.

Αυτή την άσχημη εμπειρία μάλλον δεν θα την ξεχάσει ποτέ, όπως και άλλοι τρεις πεζοί που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά της καταιγίδας μέσα στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Στο πρώτο βίντεο θα παρακολουθήσετε την γυναίκα την ώρα που παρασύρεται και κατορθώνει να σωθεί και στο δεύτερο θα δείτε την κατάσταση που επικρατούσε εκείνη τη δύσκολη ώρα.

Σχετικά Άρθρα: