X

Το μπουνίδι και οι καυγάδες των γυναικών είναι πιο άγριοι

Το βίντεο αυτό ανέβηκε στο YouTube πριν λίγες μέρες. Πρωτάκουστος ο λόγος που έπεσε τόσο άγριο ξύλο και μπουνίδι μεταξύ δύο γυναικών σε δημόσιο πάρκινγκ, για το ποια ήταν η καλύτερη μάνα.

Ξαφνικά οι παρευρισκόμενοι είδαν δύο γεροδεμένες τσιγγάνες, να πιάνονται στα χέρια και να μαλλιοτραβιούνται. Χρησιμοποιούσαν λαβές που μόνο άνδρες γνώστες πολεμικών τεχνών θα μπορούσαν να κάνουν. Εννοείται ότι υπήρχε και το κλασσικό γυναικείο μαλλιοτράβηγμα..

Οι νεαρές γυναίκες ήταν γεροδεμένες και όπως είπαν μετά, τσακώθηκαν γιατί δεν μπορούσαν να παραδεχθούν ότι η μία ήταν καλύτερη μητέρα από την άλλη. Οι μπουνιές και οι κλωτσιές έπεφταν βροχή και το πλήθος των περιέργων το απολάμβανε.

Δεν ξέρουμε αν γνωριζόντουσαν από πριν ή βρέθηκαν αντιμέτωπες ξαφνικά. Αυτό που βλέπουμε όμως στο βίντεο, είναι ότι υπήρχε τόση μανία, που προσπαθούσαν να βγάλουν η μία τα μάτια της άλλης.

Μια γυναίκα από το κοινό φώναζε: δείξτε ποιες είστε.. αποδείξτε ποια είναι η καλύτερη.. , ενώ κάποια άλλη πιο.. λογική, ούρλιαζε και έλεγε: Ελάτε κορίτσια, θέλουμε καθαρή μάχη, πρόσεξε μόνο να μην τις βγάλεις τα μάτια..

Εννοείται, ότι καμμία από τις δύο δεν θέλησε να καταγγείλει το συμβάν στην αστυνομία. Αφού πάλεψαν με την ψυχή τους και το απόλαυσαν, έφυγαν σαν κυρίες, χωρίς όμως να παραδεχθούν ποια ήταν η καλύτερη μάνα..

Το τρελλό στην υπόθεση είναι ότι το βίντεο το τραβούσε με το κινητό του ένα νεαρό παιδί, θα το δείτε στο τέλος του βίντεο γιατί δείχνει το πρόσωποι του, που μάλλον ήταν το μήλο της έριδος, δηλαδή ο γιος της μίας γυναίκας. Αντί να προσπαθήσει να τις χωρίσει, τις τραβούσε βίντεο για να το ανεβάσει αργότερα στο διαδίκτυο..

Σχετικά Άρθρα: