X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Συνταξιούχος κλαίει για το καμένο σπίτι του κρατώντας αγκαλιά γατούλα

Έχει συγκινήσει όλο τον κόσμο η εικόνα του συνταξιούχου που αγκαλιάζει τη γάτα του, μετά την απώλεια του σπιτιού του και όλης της μικρής του περιουσίας που ήταν μέσα σε αυτό, μετά από πυρκαγιά.


Πρόκειται για τον 83χρονο Αλί Μέσε από την επαρχία Ορντού στην Τουρκία, που κάηκε το σπίτι του προσπαθώντας να ανάψει μια σόμπα ξύλου με φυσικό αέριο.

Οι γείτονες έσπευσαν να ειδοποιήσουν την οικογένεια και την πυροσβεστική για την πυρκαγιά. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σώσουν τη γάτα και τον ιδιοκτήτη της, αλλά το ξύλινο σπίτι τους καταστράφηκε εντελώς.

Ο Αλί και η οικογένειά του κατάφεραν να ξεφύγουν, αλλά μόνο μία από τις πολλές γάτες τους επέζησε από την πυρκαγιά και όλα τα οικογενειακά τους υπάρχοντα καταστράφηκαν. Πρόκειται για αγροτική φτωχή οικογένεια που είχε μόνο τις γάτες και τις κότες τους που κάηκαν όλα, εκτός από το μικρό γατάκι.

Στη συγκινητική φωτογραφία, ο δακρυσμένος συνταξιούχος βρίσκει παρηγοριά στην εναπομείνασα γάτα του, ενώ αυτός έβλεπε τα συντρίμμια του καμένου σπιτιού του και της χαμένης μικρής του περιουσίας. Αυτή είναι πραγματική αγάπη, χωρίς όφελος..

Η γατούλα ονομάζεται Σαρικίζ, που σημαίνει ξανθό κορίτσι. Μια μέρα αργότερα, ο Αλί έβγαλε φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου είχε υποβληθεί σε θεραπεία για μικρά εγκαύματα, μαζί με την αγαπημένη του γάτα.

Οι φωτογραφίες από το τραγικό ατύχημα, έχουν προκαλέσει μια διεθνή έκρηξη υποστήριξης για την οικογένεια. Ένας εκπρόσωπος του Τούρκου Προέδρου είπε ότι, οι ανάγκες του θείου Αλί θα πληρούνται, προσθέτοντας, Ας κρατήσουμε τον ίδιο και τη γάτα του ζεστή.

Σχετικά Άρθρα: