X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φώτος ημεδαπού: Απαγωγή- ασέλγεια ανήλικης με διανοητικά προβλήματα

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, ακούσια απαγωγή ανηλίκου με σκοπό την ακολασία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, εξύβριση, απειλή κατά συρροή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Οι συγκεκριμένες πράξεις, φέρονται να τελέσθηκαν στη Σαλαμίνα το χρονικό διάστημα από 1 Δεκεμβρίου 2018 έως 30 Ιανουαρίου 2019 και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα πάσχει από διανοητικά προβλήματα.

Πρόκειται για τον (επ.) Μοσχοβή (ον.) Αγγελή του Σταύρου και της Ιωάννας.

(επ.) Μοσχοβής (ον.) Αγγελής του Σταύρου και της Ιωάννας, που γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1976 στη Νίκαια Αττικής.

Απαγωγέας ανήλικης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 11-8-2019, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα: