X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ίμβρος: Άγρια δολοφονία και βασανιστήρια σε 86χρονο Έλληνα

Συγκλόνισε την Ίμβρο το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα έναν 86χρονο Ελληνα, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου βασανισμού από αγνώστους πριν τον δολοφονήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ΣΚΑΪ, πρόκειται για τον ηλικιωμένο Ζαφείρης Ιγνάρης που η σορός του εντοπίστηκε τη Δευτέρα 13 Μαίου το βράδυ.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε να κείτεται στο κρεβάτι του δεμένος χειροπόδαρα και με αίματα στο πρόσωπο, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η αστυνομία οδηγείται στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι του τον είχαν βασανίσει.

Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί μία σύλληψη και εξετάζονται τρεις ακόμη ύποπτοι για την δολοφονία του 86χρονου άνδρα στην Ίμβρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Haberturk, η τουρκική αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο της ληστείας του ηλικιωμένου.

Το πτώμα του 86χρονου Έλληνα, βρέθηκε όταν ένας γείτονάς του ανησύχησε και ειδοποίησε την αστυνομία γιατί εκείνος δεν άνοιγε την πόρτα του όταν πήγε να τον επισκεφθεί.

Η σορός του άτυχου Ζαφείρη Ιγνάρη έχει μεταφερθεί στην Προύσα, προκειμένου για να υποβληθεί σε νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Σχετικά Άρθρα: