X

Μήπως είναι δίδυμη με τον Τραμπ η Ισπανίδα αγρότισσα?

Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις διδύμων που δεν έχουν συναντηθεί ποτέ μεταξύ τους, γιατί τα χώρισαν όταν ήταν μικρά. Η περίπτωση της Ντολόρες πάντως μας κάνει να το σκεφτούμε λίγο, γιατί μοιάζει καταπληκτικά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για μία αγρότισσα που ονομάζεται Ντολόρες Λέις Αντέλο και ζει με τον σύζυγο της για 40 χρόνια σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή Cabana de Bergantiños στην Ισπανία. Η κόρη της ήθελε να της βγάλει μία φωτογραφία όταν γύριζε από το κτήμα και μετά πρόσεξε ότι μοιάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ σαν δίδυμη.

Η τοπική εφημερίδα της Λα Κορούνια, ενδιαφέρθηκε να πάρει συνέντευξη από την σωσία του Τραμπ και η Ντολόρες τότε τους αποκάλυψε ότι όχι μόνο δεν έχει ίντερνετ, αλλά ούτε καν τηλέφωνο.

Η ίδια σχολίασε για την φωτογραφία που μόλις ανέβηκε στο ίντερνετ και έγινε χαμός, ότι δεν μοιάζει και τόσο με τον Τραμπ, μόνο τα μαλλιά είναι το ίδιο χρώμα και ότι ο κόσμος παρασύρθηκε. Πάντως, σύμφωνα με το Newsweek, έχει μαζέψει 8.000 likes.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε με ένα φτυάρι στο χέρι και να φοράει την ποδιά της. Αν μπούμε και δούμε τις αστείες φωτογραφίες και πως τον έχουν σε αστείες παρομοιώσεις, ίσως υπάρχει και συνέχεια.

Το σοβαρό της υπόθεσης, είναι ότι η Ντολόρες Λέις Αντέλο, δεν έχει υπογράψει νομοσχέδια, δεν έχει καμία σχέση με επιθέσεις, ούτε με σκάνδαλα. Ζει μια ήρεμη ζωή στο κτήμα της, που ίσως όλοι θα θέλαμε να ζούμε..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 14 Οκτωβρίου 2018 01:53

Σχετικά Άρθρα: