X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Το Τζέισον Αντιγόνη υποψήφιο για περιφερειακός σύμβουλος

Το Τζέισον Αντιγόνη που είδαμε στη Βουλή στη διάρκεια πρότασης νομοσχεδίων, θα είναι μέσα στη λίστα με τα 37 ονόματα που ανακοίνωσε η παράταξη Δύναμη Ζωής της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου για τους υποψήφιους στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του 2019.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, υποστηρίζουν ότι «η “Δύναμη Ζωής” υποδέχεται στο ψηφοδέλτιό της στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών πολλούς νέους ανθρώπους, τους οποίους, ωστόσο, τους συνδέει η διάθεσή τους να προσφέρουν στην Αττική, αθόρυβα και δυνατά».

Όπως δήλωσε το Τζέισον Αντιγόνη ή Ιάσωνας Δούσης όπως είναι το όνομα του, κατεβαίνει υποψήφιος και θα βρίσκεται πλέον στη λίστα με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου στις εκλογές του Μαΐου.

Φωτογράφιση με την Ρένα Δούρου και τους άλλους 37 υποψήφιους της παράταξης, έγινε στο Θέατρο του Λυκαβηττού και όπως επισημαίνουν, «αποτελεί σημείο αναφοράς για όλο το Λεκανοπέδιο». Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, το Τζέισον Αντιγόνη έχει κόψει τα μακριά μαλλιά του και φόρεσε πουκάμισο, κοστούμε και αθλητικά παπούτσια.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το Τζέισον Αντιγόνη αναφέρει ότι αισθάνεται «μεγάλη χαρά» και «αίσθημα ευθύνης» για τη υποψηφιότητα του σαν περιφερειακός σύμβουλος, όπως επίσης εκφράζει και την εκτίμηση και θαυμασμό του για την Ρένα Δούρου.

Σχετικά Άρθρα: