X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Τραγωδία στο Περιστέρι: Νεκρός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από πυρκαγιά

Βοήθεια, καίγομαι! Φωτιά! Σώστε με, φώναζε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες της τραγωδίας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αναστάσιος Ιωσηφίδης της ομάδας του Ατρόμητου.

Το δραματικό συμβάν έγινε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου εργατικής πολυκατοικίας, στην οδό Αισώπου στο Περιστέρι που κάηκε ζωντανός ένας ηλικιωμένος.

Ο άτυχος άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του σπιτιού του φωνάζοντας βοήθεια, όταν είδε το διαμέρισμα του να έχει πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, ο ηλικιωμένος έπασχε από άνοια και δεν μπόρεσε να αντιδράσει έγκαιρα όταν το διαμέρισμα του τυλίχθηκε στις φλόγες, γιατί οι πόρτες ήταν κλειδωμένες.

Ο γιος του έμενε στον πρώτο όροφο, αλλά έλειπε από το σπίτι εκείνη την ώρα, περίπου στις οκτώ το πρωί. Ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, είχε βγει στο μπαλκόνι και φώναζε για να τον σώσουν οι γείτονες και οι περαστικοί, που αντίκριζαν την τραγική σκηνή και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν.

Όταν έφτασαν οι άνδρες της πυροσβεστικής, κατόρθωσαν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά, αλλά για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή ήταν αργά.

Σχετικά Άρθρα: