X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Φθιώτιδα: Κάηκε στον ύπνο του 53χρονος από τσιγάρο

Φρικτό θάνατο βρήκε 53χρονος άνδρας στην Ελάτεια Φθιώτιδας, που κάηκε στον ύπνο του από τσιγάρο και τον βρήκε απανθρακωμένο το πρωί της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου 2018 η γυναίκα που τον φρόντιζε.

Μακάβριο ήταν το θέαμα που αντίκρισε η γυναίκα, όταν έφθασε στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του ο 53χρονος. Είδε από το δωμάτιο του άνδρα να βγαίνει καπνός και όταν εισήλθε σε αυτό, τον βρήκε εντελώς απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω, ξαπλωμένο στο κρεβάτι του.

Σύμφωνα με το lamiareport, η γυναίκα που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και την πυροσβεστική, η οποία πάντως δε χρειάστηκε να επέμβει καθώς δεν υπήρχε πλέον φωτιά.

Μαρτυρίες από τους γείτονες, μας πληροφορούν ότι ο 53χρονος που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και στο παρελθόν είχε προκαλέσει πυρκαγιά από τσιγάρο, ωστόσο προλάβανε το κακό.

Υποθέτουν ότι και σε αυτή την περίπτωση είχε αποκοιμηθεί καπνίζοντας, όμως αυτή τη φορά ο άτυχος άνδρας βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβαινε στο σπίτι του.

Από το ΑΤ Αμφίκλειας παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να απαντήσει με βεβαιότητα στο ερώτημα αν ο άτυχος άνδρας κάηκε ζωντανός ή κάποιο παθολογικό αίτιο δεν του επέτρεψε να αντιδράσει στον κίνδυνο.

Το σπίτι του 53χρονου στη Φθιώτιδα.

Μετά την πυρκαγιά, το σπίτι στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Σχετικά Άρθρα: