X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καλαμάκι: Θρήνος για14χρονο αθλητή του ΝΟΚ που τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο Αλέξανδρος, ο 14χρονος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. Εκεί είχε μεταφερθεί με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο, στην λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο 14χρονος Αλέξανδρος, επέστρεφε μετά από την προπόνηση στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου στο σπίτι του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από ένα λευκό Hyundai, στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Στη στάση του τραμ που σημειώθηκε το δυστύχημα, έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το νεαρό παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Τραγική φιγούρα ήταν η μητέρα του Αλέξανδρου, που όταν πήγε στο σημείο κρατούσε στα χέρια της τις σαγιονάρες του άτυχου νέου και ζητούσε από τους αστυνομικούς της τροχαίας να τις πουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού της.

Δυστυχώς όμως, εχθές αργά το βράδυ οι γιατροί του νοσοκομείου ανακοίνωσαν στους γονείς ότι μόνο ένα θαύμα μπορεί να σώσει τον Αλέξανδρο. Το 14χρονο παιδί εξέπνευσε τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναθλητές του στον ΝΟΚ.

Σύμφωνα με το notia.gr, ο 61χρονος οδηγός του λευκού Hyundai, κατέθεσε ότι το παιδί πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι γονείς κάνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 954 2093 και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Σχετικά Άρθρα: