X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καλαμάτα: Αιγύπτιος μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς

Το περιστατικό έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2017, όμως μόλις τώρα ήρθαν στο φως οι εικόνες του δράστη που μας τον δείχνουν καθώς περιφέρεται με ένα μαχαίρι στο χέρι στην οδό Μακεδονίας στην Καλαμάτα, με τον κόσμο να παρακολουθεί τις πρωτόγνωρες σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο κέντρο της πόλης με τραυματισμό δύο αστυνομικών της ομάδας Δίας από τον αλλοδαπό άντρα.

Πρόκειται για 28χρονο Αιγύπτιο, ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία της Καλαμάτας καθώς στις 24 Αυγούστου είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού στην πόλη της Καλαμάτας. Ο 28χρονος Αιγύπτιος, έχει σύμφωνα με πληροφορίες διαπράξει το ίδιο αδίκημα της απόπειρας βιασμού και στα Γρεβενά.

Η καταδίωξη εξελίχθηκε μέσα στο πάρκο του ΟΣΕ, όταν ο αιγύπτιος έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον αρχιφύλακα της ομάδας ΔΙΑΣ Παναγιώτη Γιαννουλέα, στο κεφάλι. Την ώρα που ο αστυνομικός καταδίωκε τον καταζητούμενο, η πληγή πάνω από το δεξιό φρύδι του αιμορραγούσε και το τραύμα στο κεφάλι θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Επίσης, τραυμάτισε με το ίδιο μαχαίρι και τον αρχιφύλακα Σ. Μαρκόπουλο, στα δάχτυλα του χεριού και λίγο πριν, θαμώνας καφενείου είχε πετάξει ένα καρεκλάκι στον Αιγύπτιο, προσπαθώντας να τον σταματήσει χωρίς να το πετύχει.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ρίξουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα για εκφοβισμό και τελικά κατάφερναν να συλλάβουν τον καταζητούμενο, αφού τον περιόρισαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Υδρας.

Εντύπωση προκαλεί πάντως, η εικόνα του 28χρονου Αιγύπτιου που κυκλοφορεί στον κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο της Καλαμάτας με το μαχαίρι στο χέρι, προχωρώντας με κανονικούς ρυθμούς, χωρίς να δείχνει το παραμικρό πρόβλημα και ανησυχία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 8 Μαΐου 2018 14:40

Σχετικά Άρθρα: