X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Διάψευση Πάνου Καμμένου για αποχώρηση από την κυβέρνηση

Διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες περί αποχώρησης του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σχετικά με τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του από την κυβέρνηση, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο Μακεδονία.

Δεν υπάρχει τέτοια είδηση δήλωσε χαρακτηριστικά, διαψεύδοντας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα real.gr το οποίο αναφέρει πως, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ο κ. Καμμένος θα αποχωρήσει από μέλος της κυβέρνησης, εφόσον στη Βουλή έρθει προς ψήφιση πρόταση για σύνθετη ονομασία που θα περιλαμβάνει και τον όρο Μακεδονία ως γεωγραφικό ή χρονικό προσδιορισμό ακόμα και στη σλάβικη γραφή.

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος τόνισε ότι, Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο δισεκατομμύριο να πέσει η κυβέρνηση, προσερχόμενος στη κοινή συνεδρίαση του εκτελεστικού και της Κ.Ο. του κόμματος. Η συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου οι ΑΝΕΛ να αποφασίσουν ποια θα είναι η τελική στάση τους στο θέμα του συλλαλητηρίου και της ονομασίας των Σκοπίων.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας τα περί αποχώρησής μας από την κυβέρνηση, θεώρησε όσα λέγονται ο κ. Παπαχριστόπουλος, προσθέτοντας ότι, τους ΑΝΕΛ μας ενώνει ακόμα με τον ΣΥΡΙΖΑ η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ.

Όσον αφορά το θέμα με την πΓΔΜ, ανέφερε ότι προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση. Τόνισε επίσης, ότι δεν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 29 Ιανουαρίου 2018 21:46

Σχετικά Άρθρα: