X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κάρπαθος: Συνελήφθη ο 27χρονος ημεδαπός που κατακρεούργησε 68χρονο

Σοκ για την τοπική κοινωνία της Καρπάθου, με το έγκλημα που διαπράχθηκε από 27χρονο ημεδαπό σε βάρος 68χρονου καταστηματάρχη, που κυριολεκτικά τον κατακρεούργησε με μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου 2019 τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κάρπαθο, και ο 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα χθες το βράδυ στα Πηγάδια Καρπάθου, ο 27χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 68χρονο ημεδαπό, στην πλάτη και τη θωρακική χώρα, με αφορμή μεταξύ τους προσωπικές διαφορές.

Στο σημείο του περιστατικού μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί, στη θέα των οποίων ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός και ακολούθως έπεσε στην θάλασσα και κολύμπησε μέχρι την βραχονησίδα “Δεσποτικό” που βρίσκεται ανοιχτά της Καρπάθου, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Με τη συνδρομή πλωτού σκάφους και προσωπικού του Λιμεναρχείου Καρπάθου, ο δράστης ανασύρθηκε και συνελήφθη. Ο 68χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο υγείας Καρπάθου, όπου κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ημεδαπός αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική για αρκετό διάστημα.

Ο συλληφθείς που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, αναμένεται να μεταφερθεί στη Ρόδο, προκειμένου να προσαχθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών της Ρόδου.

Σχετικά Άρθρα: