X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κατέληξε το θύμα πυροβολισμών στους Αγίους Αναργύρους

Κατέληξε ο άνδρας που είχε δεχθεί οκτώ πυροβολισμούς ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του, στους Αγίους Αναργύρους στις 21:40 το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Έρευνες γίνονται από την Αστυνομία, εάν το θύμα είχε σχέση με την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου τον περασμένο Ιανουάριο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από τις Αρχές, το θύμα ήταν νονός της νύχτας και παλιότερα συνεργαζόταν με τον Στεφανάκο.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν στους Αγίους Αναργύρους με θύμα τον άνδρα που δέχθηκε οκτώ πιστολιές. Χτυπήθηκε όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο του τύπου Smart και όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως στους Αγίους Αναργύρους ήταν ήδη αναίσθητος.

Οι δράστες ήταν δύο άγνωστοι που ήταν πιθανότατα σε μηχανή την ώρα που πυροβόλησαν το θύμα. Η αστυνομία έχει βρει στον τόπο που σημειώθηκε το έγκλημα, δέκα κάλυκες από όπλο που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις πρόκειται για καλάσνικοφ.

Σχετικά Άρθρα: