X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κατσίφας: 5 λεπτά σε Έλληνα ιατροδικαστή-Αλβανοί Πείραξαν στοιχεία Vid

Πριν από λίγες ώρες, ο κ. Γιοβανόπουλος δικηγόρος της οικογένειας του 35χρονου Έλληνα ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα που σκοτώθηκε από πυρά των αλβανικών αρχών στις 28 Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτι, προχώρησε σε ενημέρωση των ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος μαζί με τον ιατροδικαστή Θ. Βουγιουκλάκη είδαν την σορό στο νεκροτομείο μόλις για 5 λεπτά καθώς τους ανακοινώθηκε πως η σορός θα έπρεπε να επιστρέψει εκτάκτως στα Τίρανα. Η πεντάλεπτη άδεια που έδωσαν οι αλβανοί στον Έλληνα ιατροδικαστή να δει την σορό, επέτρεπε να είναι με την συνοδεία του δικηγόρου της οικογενείας και ενός μόνο συγγενή.

Ωστόσο, το μόνο που κατάφερε να διαπιστώσει ήταν πως οι Αλβανικές Αρχές είχαν πειράξει κάθε στοιχείο που θα μπορούσε να εξηγήσει τις συνθήκες του θανάτου του Έλληνα ομογενή. Σύμφωνα με το Himara.gr, η εισαγγελία ζήτησε την επιστροφή του πτώματος για εξέταση στα Τίρανα και δεν αποδέχθηκαν την παρουσία συμβούλου της οικογενείας στην πραγματογνωμοσύνη με την αιτιολογία πως αυτό απαγορεύετε απ’ την αλβανική νομοθεσία.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Γιοβανόπουλος, η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, φέρει δυο διαμπερή τραύματα που μπήκαν και βγήκαν στο στήθος κοντά στην καρδιά και κανένα άλλο πλήγμα σημαντικό. Δεν υπήρχε εξ επαφής πυροβολισμός ωστόσο τα τραύματα στην πλάτη και στο στήθος έχουν ήδη συρραφτεί, με αποτέλεσμα να έχουν χαθεί όλα τα στοιχεία και τα υπολείμματα από τις σφαίρες. Επίσης οι αλβανικές αρχές είχαν πλύνει το πτώμα κάτι το οποίο προκαλεί αρκετά ερωτήματα.

Αυτοσχέδιο μνημείο στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας.

Πάντα δίπλα στην Ελληνική σημαία ο ομογενής Κατσίφας, ακόμα και νεκρός.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 6 Νοεμβρίου 2018 22:47

Σχετικά Άρθρα: