X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κέρκυρα: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία της Αγγελικής – Vid

Κάθε μέρα καινούργιες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια, σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Αγγελικής Πέτρο με καταγωγή από την Αλβανία και το φρικτό θάνατο που βρήκε από τα χέρια του 52χρονου πατέρα της στην Κέρκυρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Σοκαρισμένη η μάνα της κοπέλας που ζει μόνιμα στην Αλβανία, μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ δήλωσε ότι, «Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε. Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», σχολίασε ξεσπώντας σε κλάματα.

«Την αγαπούσε σε σημείο εμμονής. Ουδέποτε θα την είχε κακοποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο», υποστήριξε ο δικηγόρος του 52χρονου για τις σχέσεις με την κόρη του. Όλα άρχισαν μετά από κλήση που δέχθηκε η Αγγελική από το σύντροφο της στο κινητό της τηλέφωνο την ώρα που βρισκόντουσαν στο τραπέζι με τον πατέρα της και έτρωγαν ανήμερα Πρωτοχρονιάς. Ο παιδοκτόνος της είπε να διακόψει την κλήση, αλλά εκείνη δεν υπάκουσε και έτσι ξεκίνησε ο καβγάς μεταξύ πατέρα και κόρης.

Στην Κέρκυρα σήμερα Παρασκευή, συγκλονισμένοι οι νονοί της 28χρονης Αγγελικής τέλεσαν τρισάγιο στο σημείο που η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή. Ήταν κάτω από το παράθυρο από το οποίο είχε πηδήσει το θύμα, στην προσπάθεια της να γλυτώσει από τη μανία του πατέρα της που την ακολούθησε και την σκότωσε. Ο θάνατος της προήλθε από επτά χτυπήματα στο κεφάλι με ένα αιχμηρό εργαλείο που ονομάζεται σκύλα.

Το πτώμα της άτυχης Αγγελικής Πέτρο, βοήθησε να βρεθεί ο πιστός της σκύλος Ρόκι, που οδήγησε τους άνδρες της αστυνομίας στο σημείο που την είχε θάψει ο πατέρας της. Όταν έφτασε κοντά στον φρεσκοβαμμένο χώρο, ο σκύλος άρχισε να γαβγίζει και να γρυλίζει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι γείτονες της 28χρονης και του πατέρα της, δήλωσαν ότι υπήρχε άσχημη μεταχείριση στην κοπέλα από τον 52χρονο και σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι την είχε στο κοτέτσι και κάποια φορά που άργησε μισή ώρα να επιστρέψει στο σπίτι, την σακάτεψε στο ξύλο.

Ο 52χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ παραδέχθηκε την ενοχή του για το έγκλημα της κόρης του και την ταφή της κοντά στο σπίτι τους στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιανουαρίου 2019 20:41

Σχετικά Άρθρα: