X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κηφισός: Τροχαίο με νταλίκα – Δύο νεκροί και μία τραυματίας – Τα αίτια

Δύο νεκροί άνδρες και μία πολύ σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και πέρασε στο αντίθετο ανοδικό ρεύμα, όπου χάνοντας τον έλεγχο συγκρούστηκε διαδοχικά και συνέθλιψε τα δύο οχήματα που κινούνταν στην κάθοδο. Η σύγκρουση ήταν τόσο έντονη, που το φορτηγό γύρισε ανάποδα και βρέθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού.

Οι δύο άνδρες υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Αττικού Νοσοκομείου.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Σημειώνεται ότι στην κάθοδο της Κηφισού επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, αφού είναι κλειστές οι δύο λωρίδες.

Υπό την επήρεια αλκοόλ ο οδηγός

Σύμφωνα με πληροφορίες του ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε την τραγωδία με τους δύο νεκρούς και την τραυματισμένη γυναίκα, φέρεται να είναι θετικός στο αλκοτέστ μετά από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε. Περισσότερα στοιχεία θα βγουν στο φως, μετά και τις αιματολογικές εξετάσεις του οδηγού, όπως προβλέπεται για παρόμοιες περιπτώσεις.

Σχετικά Άρθρα: