X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κολωνάκι: Συνελήφθη ο εγκέφαλος του κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης

Το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου, συνελήφθη σε διαμέρισμα της Καλλιθέας ο εγκέφαλος του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Πρόκειται για 54χρονο άνδρα, Έλληνα, που είναι συνιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο κέντρο του Κολωνακίου και διακινούσε τα ναρκωτικά μέσω του καταστήματος.

Ο 54χρονος καταζητείται από τον Φεβρουάριο του 2016 και βαρύνεται με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Το 2016, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας, είχαν συλληφθεί πέντε Αλβανοί ηλικίας σήμερα 25 έως 32 ετών και τέσσερις Έλληνες ηλικίας από 22 έως 36 ετών, δηλαδή συνολικά εννέα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος το 2016 είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε δύο εγκληματικές οργανώσεις που έκαναν εισαγωγή από την Αλβανία σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών, όπως κοκαΐνης, κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης και ποσότητες M.D.M.A.

Επίσης, συνελήφθη μαζί με τον 54χρονο επιχειρηματία και μία 28χρονη γυναίκα από το Καζακστάν, που στην κατοχή της βρέθηκε μικρή ποσότητα χασίς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν και οι δύο στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα αυτόφωρα αδικήματα, ενώ ο άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουλίου 2018 21:32

Σχετικά Άρθρα: