X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορινθία: Βρέθηκαν δύο από τους ληστές της 83χρονης γυναίκας

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο από τους τέσσερις ληστές Ρομά, της 83χρονης γυναίκας στο χωριό Πουλίτσα της Κορινθίας, όταν εισέβαλαν ληστές στο σπίτι της και αφού την έδεσαν και την φίμωσαν έπαθε ανακοπή καρδιάς.

Οι δράστες συνελήφθησαν χθες Κυριακή 25 Νοεμβρίου το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου – Βόχας και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 32χρονο άνδρα ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης γυναίκας, προήλθε από παθολογικά αίτια τα οποία προέκυψαν από την εισβολή των τεσσάρων ληστών στο σπίτι της. Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι της και αφού τη σήκωσαν από τους ώμους την έριξαν βίαια επάνω στο κρεβάτι της.

Η 83χρονη γυναίκα λόγω προβλημάτων υγείας, ζούσε με αναπνευστική υποστήριξη και οι δράστες φεύγοντας δεν έλυσαν την 83χρονη και άρρωστη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου ενώ δεν ήταν συνδεδεμένη στην ειδική συσκευή.

Φεύγοντας από το σπίτι της, αφού δεν βρήκαν τίποτε από αυτά που περίμεναν, πήραν μία τηλεόραση, ποσότητα πετρελαίου, λάδια και τρόφιμα και εξαφανίστηκαν. Η άτυχη ηλικιωμένη, βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της ίδιας μέρας, από ημεδαπή γυναίκαι που την φρόντιζε.

Ο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 27 Νοεμβρίου 2018 10:55

Σχετικά Άρθρα: