X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορκονέας: Σκυφτός βγήκε από τη φυλακή ο δολοφόνος Γρηγορόπουλου- Vid

Για μια διαφορετική αποφυλάκιση σε σχέση με όσες έχουν δει στα χρόνια της υπηρεσίας τους, έκαναν λόγο υπάλληλοι του Καταστήματος Κράτησης Δομοκού, την πύλη του οποίου διέβη για τελευταία φορά το μεσημέρι της Τρίτης (30/7) ο Επαμεινώνδας Κορκονέας.

Σκυφτός, αγέλαστος και εμφανώς προβληματισμένος για το τι θα συναντήσει στην «καινούρια» του ζωή μετά την αποφυλάκισή του, παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 2:00′ το μεσημέρι στο αρμόδιο γραφείο για το «τσεκ – άουτ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport πλάι του ήταν οι γονείς του, οι οποίοι τον περίμεναν απ έξω για να απομακρυνθούν από τις φυλακές Δομοκού.

Ερμηνεύοντας τη στάση ενός ανθρώπου, που μετά από 11 σχεδόν χρόνια βγαίνει από τη φυλακή, δείχνει ότι φοβάται για τα ζωή του. Είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με τη αποφυλάκισή του. Κάποιοι έχουν κάνει λόγο για «ακραίες νομικές επινοήσεις», ενώ επισήμως η Πολιτική Αγωγή θα προσβάλει την απόφαση του Εφετείου Λαμίας, στον Άρειο Πάγο.

«Με αυτή σας την απόφαση οπλίζεται το χέρι του επόμενου Κορκονέα….», ήταν η αντίδραση της συνηγόρου Πολιτικής Αγωγής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, στο άκουσμα της ποινής.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα: