X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορυδαλλός: Απέδρασαν δύο κρατούμενοι Αλβανοί αδέλφια από τις φυλακές

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί Τετάρτης στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν έγινε αντιληπτή η απόδραση δυο κρατουμένων που κρατούντο στο κελί 17 της Δ΄ πτέρυγας που βρίσκεται στο ισόγειο.

Οι δύο κρατούμενοι που είναι Αλβανοί και αδέλφια, απέδρασαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για διακεκριμένους κακοποιούς, που έχουν δικαστεί επανειλημμένως για κλοπές και ληστείες και εξέτιαν τις ποινές τους στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η απόδραση σημειώθηκε χθες Τρίτη στις 20:30 το βράδυ και έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ οι δύο Αλβανοί βρισκόντουσαν στα κελιά τους, ενώ στην πρωινή καταμέτρηση έλειπαν και οι δύο.

Η ακριβής ώρα, έγινε γνωστή από τις κάμερες των φυλακών που κατέγραψαν το περιστατικό και δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με το αν τους είδε κανείς.

Τα δύο αδέλφια, έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους και αφού βγήκαν στην αυλή της 6ης πτέρυγας σκαρφάλωσαν τον τοίχο με αυτοσχέδιο σκοινί που ήταν κατασκευασμένο από λουριά τσαντών, κατόρθωσαν να βγουν από το συγκρότημα και να διαφύγουν από τις φυλακές.

Μέχρι στιγμής, παρά το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας, οι δύο Αλβανοί δεν έχουν βρεθεί. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και την υπόθεση έχει αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σχετικά Άρθρα: