X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορυδαλλός: Τρίτος νεκρός κρατούμενος συνεργός δολοφόνων Ζαφειρόπουλου

Τρίτος νεκρός κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού μόλις μέσα σε δέκα μέρες, που φέρεται να ήταν συνεργός των δολοφόνων του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο δολοφονηθείς σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσφέρει καταφύγιο στους δολοφόνους του δικηγόρου, στο σπίτι του στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ο κρατούμενος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε άμεση εμπλοκή στον φόνο του ποινικολόγου, αλλά ήταν το παιδί για όλα τα θελήματα του γραφείου ενοικιάσεως εκτελεστών κάθε τύπου μέσα και έξω από τις φυλακές.

Όταν είχε συλληφθεί στις 29 Οκτωβρίου του 2017, μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην οικία του όπλα και εκρηκτικά, μεταξύ των οποίων καλάσνικοφ, πιστόλια πλήθος φυσιγγίων, όπως και δύο αστυνομικές στολές τις οποίες θα χρησιμοποιούσαν για την απόδραση κατηγορουμένου για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας άλλου δικηγόρου, που είχε πραγματοποιηθεί έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014.

Το σχέδιο ήταν ο ένας από τα αρχηγικά μέλη, με πρόφαση ασθένεια θα μεταφερόταν σε νοσοκομείο και οι ντυμένοι ως αστυνομικοί συνεργοί του θα τον απελευθέρωναν χρησιμοποιώντας τα όπλα που κρυβόντουσαν στην οικία της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο 33χρονος δολοφονηθείς κρατούμενος, έχασε τη ζωή του λόγω χρήσης ναρκωτικών. Αναμένονται ωστόσο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του οφείλεται στη χρήση ναρκωτικών ή σε δηλητηρίαση.

Σχετικά Άρθρα: