X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ζακ Κωστόπουλος: Θάνατος από ισχαιμικό επεισόδιο και πολλαπλά τραύματα

Μετά την μελέτη των αποτελεσμάτων της νεκροτομής, των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, οι ιατροδικαστές Σουλτάνα Μαριανού και Νίκο Καλογριά, κατέληξαν σε συμπέρασμα για τα αιτία του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστοπούλου που σημειώθηκε έξω από κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος στην Ομόνοια, την Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου.

Ο θάνατος του Ζακ (Ζαχαρία) Κωστόπουλου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση οφείλεται σε ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου που σχετίζονται με τα τραύματα που φέρει από χτυπήματα και από σπασμένα γυαλιά, που προκάλεσαν έντονη διέγερση στον οργανισμό του και τον θάνατο του.

Υπενθυμίζεται, ότι στην εργαστηριακή έκθεση της τοξικολογικής εξέτασης του θύματος, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες).

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Σουλτάνα Μαριανού και Νίκο Καλογριά, κατά τη νεκροτομή βρέθηκαν πολλαπλά τραύματα στο σώμα του Κωστόπουλου από τέμνον όργανο (γυαλιά), που δεν ήταν θανατηφόρα καθώς επίσης βρέθηκαν και χτυπήματα από χέρια και πόδια και πρόσκρουση στο έδαφος ή άλλο σταθερό αντικείμενο.

Σχετικά Άρθρα: