X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Εκτός φυλακής για έξι μέρες

Μία ακόμα άδεια που εγκρίθηκε από το Συμβούλιο των φυλακών, πρόκειται να χορηγηθεί στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα, παρά τις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν.

Η άδεια του που είναι έξι ημερών, αρχίζει στις 28 Φεβρουαρίου και αυτή τη φορά δεν θα είναι για τέσσερις μέρες συν τις δύο που ήταν τα οδοιπορικά όπως στις προηγούμενες άδεις του Κουφοντίνα. Αυτό συμβαίνει, γιατί λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χιλιόμετρα που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά. Συνεπώς, οι ημέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία άδεια που είχε πάρει ο «Λουκάς της 17 Νοέμβρη» που κρατείται στις αγροτικές φυλακές του Βόλου από τον Αύγουστο, ήταν πριν από περίπου ένα μήνα και ήταν τεσσάρων ημερών.

ο Δημήτρης Κουφοντίνας, καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης, είχε πάρει την τελευταία άδειά του, η οποία ήταν τεσσάρων ημερών. Ο τρομοκράτης κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 5 Ιουνίου 2019 02:20

Σχετικά Άρθρα: