X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κουκουλοφόροι έσπασαν βιτρίνες στην Ερμού ΒΙΝΤΕΟ

Κουκουλοφόροι κατέστρεψαν σήμερα Τετάρτη ξημερώματα, τουλάχιστον βιτρίνες 11 καταστημάτων στην οδό Ερμού, τον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας.

Ακόμα για μια φορά έδρασαν ανενόχλητοι και μετά τις καταστροφές αποχώρησαν. Έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων, που αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπήρχαν σαφείς οδηγίες από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε αρμόδιους αξιωματικούς για αυξημένη επιτήρηση και προσοχή στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του αρχηγείου ήταν, ότι άτομα από τον αντιεξουαστικό χώρο που βρίσκονταν στην κατειλημμένη Πρυτανεία θα επιχειρούσαν παρέμβαση ακόμη και επιθέσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Οι αναρχικοί ανέλαβαν την ευθύνη και αυτή είναι η ανάρτηση τους στο indymedia.org:

Σύμφωνα με το skai.gr, εκτιμήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας οι οποίες ακόμα δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι πρόκειται για χτύπημα αντιεξουσιαστών για συμπαράσταση στον 29χρονο Ντίνο Γιαγτζόγλου, που κατηγορείται για την αποστολή τρομοδεμάτων στον Λουκά Παπαδήμο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η οδός Ερμού γίνεται στόχος κουκουλοφόρων, δεδομένου ότι τον περασμένο Ιούλιο, ομάδα αντιεξουσιαστών προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε περισσότερα από 67 καταστήματα στην οδό Ερμού.

Σχετικά Άρθρα: