X

Θα καθόσασταν να σας κουρέψουν με φωτιά?

Ένας κουρέας στην Αίγυπτο λανσάρει έναν καινούργιο τρόπο για να ισιώσει τα μαλλιά των ανδρών. Την πυρκαγιά..

Ναι, σωστά καταλάβατε.. Τους ψεκάζει με ένα εύφλεκτο υγρό (είναι ένα σπρέι σαν λακ) και μετά ανάβει φωτιά στα μαλλιά τους με ένα φλόγιστρο.

Σε κάποιους πελάτες που είναι πιο φοβιτσιάρηδες, παραλείπει το εύφλεκτο υγρό και τους ρίχνει εύφλεκτη σκόνη. Μετά συνεχίζει με τον ίδιο κλασσικό τρόπο.. Ενώ το κεφάλι του πελάτη εξακολουθεί να καίγεται, ο κουρέας παίρνει δύο χτένες, τις οποίες χρησιμοποιεί για να δώσει σχήμα στα μαλλιά και με ένα ψαλίδι κόβει αυτά που έχει ξεχωρίσει, ενώ οι φλόγες συνεχίζουν να μαίνονται..

Οι τολμηροί και ριψοκίνδυνοι πελάτες που πάνε για πρώτη φορά, θέλουν να φύγουν τρέχοντας, αλλά με τα μαλλιά μπουρλότο είναι λίγο δύσκολο. Οπότε στωικά περιμένουν, ελπίζοντας ότι θα γίνει το θαύμα και φεύγοντας θα έχουν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που ήρθαν..

Αφού κάποτε τελειώσει όλο αυτό το βασανιστήριο, ο κουρέας κουνάει το κεφάλι του πελάτη για να φύγει η σκόνη που έχει μείνει, σβήνει και τις τελευταίες αναλαμπές και του χτενίζει τα μαλλιά ή τέλος πάντων ό,τι έχει απομείνει από αυτά..

Αυτή η τρομακτική και ίσως τραυματική εμπειρία που υποβάλλονται, τους υπόσχεται ότι θα διατηρήσει ίσια τα μαλλιά τους για περισσότερο καιρό. Στην Αίγυπτο, όπως και στην Ινδία, θεωρούν ότι τα ίσια μαλλιά κάνουν τον άνδρα πιο γοητευτικό.

Είναι όμως και ένα σώου για όσους δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.. Επίσης, ο καινοτόμος κουρέας ισχυρίζεται ότι αυτή η μέθοδος είναι λιγότερο βλαβερή για τα μαλλιά από το σίδερο του ισιώματος.. Λέτε?

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Δεκεμβρίου 2017 03:57

Σχετικά Άρθρα: