X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Κάιλι Τζένερ: Η μεταμόρφωση και το θαύμα των πλαστικών επεμβάσεων

Αν πάμε λίγα χρόνια πίσω, θα δούμε πόσο διαφορετικά ήταν πολλά πράγματα. Ο Τραμπ δεν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ, το το iPhone 6 δεν υπήρχε, αλλά και η Κάιλι Τζένερ ήταν απλά ένα παιδί.

Όταν οι Καρντάσιανς ξεκίνησαν την πρώτη σεζόν του Keeping Up With The Kardashians, η Κάιλι ήταν απλά ένα μέτριο σε εμφάνιση κορίτσι ηλικίας 9 ετών που ζούσε στην Καλιφόρνια. Ο πατέρας της ήταν ήδη αθλητής ολυμπιακών χρυσών και η μητέρα της προοριζόταν να αναλάβει τον ρόλο του μάνατζερ στις κόρες της. Γενικά, η ζωή ήταν κανονική.

Αυτές οι φωτογραφίες της Κάιλι Τζένερ που θα δείτε, μας δείχνουν πόσο έχει αλλάξει από τότε. Οι κακές γλώσσες, λένε ότι έχει σαν πρότυπο στην εμφάνιση της την αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν και αν τις δούμε μαζί, ίσως και να έχουν δίκιο.

Σημασία έχει ότι η Κάιλι πέτυχε όλα όσα ήθελε τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έχει αγοράσει το δικό της σπίτι, ξεκίνησε μια εταιρεία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, κέρδισε 100 εκατομμύρια οπαδούς στην Instagram, πρωταγωνίστησε στη δική της τηλεοπτική σειρά, είναι από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα και έγινε μητέρα.

Ας δούμε λοιπόν την μεταμόρφωση της χρόνο με τον χρόνο..

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

Σχετικά Άρθρα: