X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κυπαρισσία: Τροχαίο-Η κοπάνα του σχολείου και ο θάνατος 3 παιδιών- Vid

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη στη Μεσσηνία και συγκεκεριμένα στην Κυπαρισσία, με θύματα τρεις μαθητές . Όλα ξεκίνησαν από μία κοπάνα από το σχολείο και ένα από τα δεκαπεντάχρονα παιδιά, πήρε κρυφά το αυτοκίνητο που ήταν του πατέρα του και πρότεινε στους άλλους δύο φίλους του να βγουν βόλτα με κατεύθυνση τα Φιλιατρά.

Δυστυχώς όμως, η βόλτα κατέληξε άδοξα και σημειώθηκε αιματηρό τροχαίο, όταν οι τρεις δεκαπεντάχρονοι ένας Έλληνας, ένας Αλβανός και ένας Βούλγαρος, την ώρα που βρισκόντουσαν στην εθνική οδό Πύργου – Μεθώνης λίγο έξω από την Κυπαρισσία, ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο τους έχασε τον έλεγχο και το ΙΧ συγκρούστηκε με ένα μικρό ημιφορτηγό που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, ο οποίος υπέστη ελαφρύ τραυματισμό.

Στο σημείο του δυστυχήματος, έφθασαν αμέσως το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Πρόκειται για τους Νίκο Τριαλώνα, Χρήστο Μιρτάι και Ενρίκο Μπουζάνι. Οι τρεις δεκαπεντάχρονοι, είχαν γνωριστεί στον Αθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας και όλοι μιλούσαν για το ήθος και την καλή συμπεριφορά τους.

Τα δύο από τα τρία παιδιά, ο Έλληνας και ο Βούλγαρος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, ενώ το τρίτο ο Αλβανός, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, αφού αρχικά είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Τυχερός στάθηκε ο Θανάσης, το τέταρτο μέλος της παρέας που δεν ακολούθησε τους φίλους του στην κοπάνα, γιατί είχε ήδη πολλές απουσίες. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Δημήτρης Δράκος, δήλωσε στον ALPHA ότι οι τρεις μαθητές πήγαν κανονικά στο σχολείο τους και παρακολούθησαν μόνο το μάθημα της πρώτης ώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι σοροί των τριών παιδιών ήταν τόσο παραμορφωμένοι, που ήταν δύσκολο να αναγνωρισθούν.

Διενεργούνται έρευνες, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος.

Σχετικά Άρθρα: