X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κυψέλη: Έκανε ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και έπαιξε και δελτίο!! – Vid

Θρασύτατος ο ληστής που επισκέφθηκε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κυψέλη με σκοπό τη ληστεία, ενώ αφού πραγματοποίησε την αρπαγή των χρημάτων από το ταμείο του καταστήματος, έπαιξε και ένα στοίχημα.

Ο δράστης εισέβαλε κρατώντας μαχαίρι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στο πρακτορείο και αφού απείλησε την ιδιοκτήτρια και πήρε τα χρήματα, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του και στα τυχερά παιχνίδια.

Στο βίντεο που θα δείτε, το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του πρακτορείου ΟΠΑΠ και παρουσιάστηκε από την Έλλη Στάη στο δελτίο του OPEN. Ο δράστης ζητάει από την έντρομη γυναίκα να παίξε ένα στοίχημα 350 ευρώ για λογαριασμό του. Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του λέει ότι δεν ξέρει πως να το κάνει και εκείνος την καθοδηγεί.

Παρά τις προσπάθειες της όμως, εκείνη που όπως ακούγεται η φωνή της είναι σε κατάσταση σοκ δεν τα καταφέρνει και ο άνδρας παίρνει ένα δελτίο και ένα στυλό και το συμπληρώνει μόνος του, βάζοντας τα νούμερα που θεωρεί τυχερά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Καλλιφρονά στην Κυψέλη γίνεται στόχος ληστείας, αλλά οι εργαζόμενοι εκεί έχουν έρθει και στο παρελθόν τρεις φορές αντιμέτωποι με κακοποιούς.

Σχετικά Άρθρα: