X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λαϊκό: Άφαντη ογκολόγος και ο σύζυγος μετά το σκάνδαλο αντικαρκινικών

Θρίλερ με την εξαφάνιση της νεαρής γιατρού που εργάζεται στο Λαϊκό νοσοκομείο και του δημοσιογράφου συζύγου της, που χάθηκαν τα ίχνη τους λίγο μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος αντικαρκινικών φαρμάκων που δρούσε στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Σελίδα, τα ίχνη της ογκολόγου χάθηκαν από τις 9 Μαΐου και αναζητείται ως αγνοούμενη από την Αστυνομία, ξεσπώντας νέο σκάνδαλο γύρω από την υπόθεση με τα αντικαρκινικά φάρμακα και την αποκάλυψη του παράνομου κυκλώματος που έκλεβε τα φάρμακα και τα πουλούσε στο εξωτερικό.

Γιατρός του νοσοκομείου με την ειδικότητα ογκολόγου, είχε αποκαλύψει 44 πλαστές συνταγές ασθενών. Η ίδια γιατρός, που είναι και καθηγήτρια του Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε αναφορά στον διοικητή του Λαϊκού Νοσοκομείου και αφού παρουσίαζε τα όσα είχε ανακαλύψει, του ζητούσε να διαβιβάσει το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την επόμενη ημέρα η βοηθός της ογκολόγου, που συνεργαζόταν με την γιατρό που είχε κάνει την καταγγελία εξαφανίστηκε. Οι πλαστές συνταγογραφήσεις συνδέονται με το παράνομο κύκλωμα κλοπής και μεταπώλησης φαρμάκων κατά του καρκίνου.

Μετά από επικοινωνία που είχε ο διοικητής του νοσοκομείου με την μητέρα της νεαρής γιατρού, εκείνη τον ενημέρωσε ότι ίχε ήδη δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης της και του συζύγου της στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι του παρέδωσε και την τσάντα της κόρης της. Μέσα στην οποία υπήρχαν και σφραγίδες της ίδιας, δυο άλλων γιατρών και τα βιβλιάρια δυο ασθενών.

Σχετικά Άρθρα: