X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λευκάδα: Η Βραζιλιάνα έκλεψε 200.000 από την ντουλάπα του συνταξιούχου

Αέρας Βραζιλιάνικος έγιναν τα 200.000 ευρώ που μάζευε μια ζωή ο 57χρονος συνταξιούχος και τα είχε κρυμμένα στη ντουλάπα του, στο σπίτι που έμενε στο νησί Κάλαμος, απέναντι από τη Λευκάδα.

Όταν ανακάλυψε την κλοπή, έξαλλος ο ιδιοκτήτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου-Βόνιτσας για να καταγγείλει την κλοπή του.. θησαυρού από την 37χρονη γυναίκα με καταγωγή από την Βραζιλία που του καθάριζε το σπίτι και όπως ισχυρίζεται, φέρεται ότι του τα έκλεψε.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, η Βραζιλιάνα στην αρχή είχε δείξει καλό χαρακτήρα και κρατούσε χαμηλούς τόνους, γιαυτό και κέρδισε την εμπιστοσύνη του τόσο, ώστε να της αφήνει τα κλειδιά του σπιτιού του για να καθαρίσει όταν αυτός έλειπε.

Εκείνη όμως μάλλον μέσα από το καθάρισμα στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας του συνταξιούχου, ανακάλυψε το μεγάλο χρηματικό ποσό και σκέφθηκε να.. το καθαρίσει και αυτό. Αφού ξάφρισε τις 200.000, έβαλε πάλι τα πράγματα στη θέση τους και μην τον είδατε..

Όταν ο 57χρονος γύρισε στο σπίτι και δεν βρήκε την μελαχρινή γυναίκα εκεί, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει. Αμέσως πήγε στην ντουλάπα και έψαξε για τα χρήματα, που μάζευε μια ζωή με οικονομίες, αλλά είχαν γίνει καπνός όπως και η εξωτική καλλονή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ακτίου της Βόνιτσας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος της Βραζιλιάνας που αναζητείται, όπως και τα χρήματα..

Σχετικά Άρθρα: