X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λέρος: Ομολόγησε ο πατέρας που κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά του

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Λέρου, η υπόθεση με την σεξουαλική κακοποίηση δύο ανηλίκων παιδιών από τους γονείς τους. Τα παιδιά ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών το αγόρι και 13 ετών το κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας ήταν υπάλληλος στο ψυχιατρείο της Λέρου και η μητέρα ήταν άνεργη. Τα παιδιά βίωναν ένα δράμα στα χέρια αυτών των δύο γονιών. Υπάρχουν και άλλα δύο παιδιά, ηλικίας 20 και 25 ετών τα οποία υπήρξαν και αυτά θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους γονείς τους.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι είχε ακατάσχετη αιμορραγία και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο του νησιού και αφού εξετάστηκε από τον Παιδίατρο και τον Γυναικολόγο, διαπιστώθηκε ότι η μικρούλα είχε πέσει θύμα βιασμού.

Μιλώντας με ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό, το κοριτσάκι αποκάλυψε με φρικιαστικές λεπτομέρειες όλα αυτά που περνούσε στο σπίτι του μαρτυρίου στην περιοχή Πλάκα της Λέρου από τον πατέρα της.

Η θεία των παιδιών έκανε καταγγελία, κατηγορώντας τον 52χρονο πατέρα αλλά και την 45χρονη μητέρα, ότι τα τελευταία τρία χρόνια βίαζαν κατά συρροή τα τρία παιδιά τους, αλλά και τα χτυπούσαν σχεδόν καθημερινά.

Μετά την σύλληψη των δύο γονιών, ο πατέρας ομολόγησε για τις πράξεις του μετά από ολονύχτια ανάκριση. Την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών θεωρείται ότι θα αναλάβει η θεία τους.

Σχετικά Άρθρα: