X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λέσβος: 17χρονος που έπαιζε την Μπλε Φάλαινα έπεσε στο κενό

Στη Μυτιλήνη, 17χρονο αγόρι έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε με την οικογένεια του, σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα. Ο νεαρός νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα η πτώση του 17χρονου αγοριού, να οφείλεται στο γνωστό και επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου μπλε φάλαινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φορητός υπολογιστής του παραδόθηκε στην Αστυνομία, προκειμένου να ελεγχθεί από ειδικούς και να εξακριβωθεί ποιες ήταν οι επικοινωνίες του στο διαδίκτυο, που πιθανόν ήταν η αιτία της πτώσης από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Όλοι στην περιοχή του, έχουν να πουν για τον καλό του χαρακτήρα και ότι είναι ένα ήσυχο και εξαιρετικό παιδί από πολύ καλή οικογένεια, αποκλείοντας την πιθανότητα ψυχολογικών προβλημάτων και ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο, χειρουργήθηκε για κατάγματα στο πόδι, ενώ οι κακώσεις που δημιουργήθηκαν στο κεφάλι του από την πτώση δεν θεωρήθηκαν σημαντικές. Πληροφορίες που δίνουν οι γιατροί, είναι ότι η κατάσταση του είναι σταθερή και επικοινωνεί κανονικά.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 3 Μαΐου 2018 20:19

Σχετικά Άρθρα: