X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λεβέντης: Η κυβέρνηση αφήνει τον Ρουβίκωνα να την εξευτελίζει?

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ζήτησε στη δευτερολογία του να πάρει θέση η κυβέρνηση απέναντι στη βία και τη δράση της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα λέγοντας: Γιατί η κυβέρνηση αφήνει τον Ρουβίκωνα να την εξευτελίζει? Πρέπει η Κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τι είναι. Ακτιβιστές ή προκαλούν βία με την συμπεριφορά τους και την δράση τους, είπε χαρακτηριστικά.

Ο Βασίλης Λεβέντης, έκανε επίσης αναφορά και στο εκλογικό σύστημα, λέγοντας στον Αλέξη Τσίπρα ότι εγκατέλειψε την απλή αναλογική και φλερτάρει με την Φώφη Γεννηματά, η οποία μη ψηφίζοντας πέρυσι την απλή αναλογική επέτρεψε στον Κυριάκο Μητσοτάκη να μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα εξοπλιστικά και τα μεγάλα έργα, προτείνοντας την παρουσία εισαγγελέα σε προμήθειες μεγάλου χρηματικού ύψους, όπως σχολίασε και την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου λέγοντας ότι οι δικαστικοί αντιδρούν στις μειώσεις των δικών τους μισθών και συντάξεων.

Όσο για το επίκαιρο θέμα του ονοματολογικού των Σκοπίων και τη χρήση του σύνθετου ονόματος που θα περιλαμβάνει και το Μακεδονία ρώτησε τον πρωθυπουργό πώς ενώ ο κυβερνητικός εταίρος του Πάνος Καμμένος είναι αντίθετος ευελπιστεί, ο ίδιος, ότι η πρόταση θα ψηφιστεί από άλλα κόμματα.

Σχετικά Άρθρα: