X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μακεδονία: Κρέμασαν αφίσες βουλευτών που θα ψηφίσουν ΝΑΙ στη συμφωνία

Πρόκειται για μια καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αφίσες με τους βουλευτές, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές της Μακεδονίας.

Πρόκειται για μια καμπάνια διαμαρτυρίας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από ομάδες πολιτών ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αφισοκόλληση άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα σε Ιερισσό, Πολύγυρο, Κατερίνη και Σκύδρα.

Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»

Η διαμαρτυρία θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί σήμερα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία χαρακτηρίζει αυτή τη διαμαρτυρία με τις αφίσες σαν «οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών» και προσθέτει ότι «κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υπόκοσμου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι αφίσες στοχοποίησης βουλευτών που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία Πρεσπών εντάσσονται σε μια οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου» αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το κυβερνών κόμμα τονίζει ότι «οι φασιστικές αυτές πρακτικές πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα. Ο κ. Μητσοτάκης, έστω και την ύστατη στιγμή, οφείλει να αντιληφθεί τις τεράστιες ευθύνες του. Αν έστω και τώρα δεν πάρει αποστάσεις από αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι βρίσκεται ο ίδιος πίσω από αυτές».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Να γνωρίζουν καλά ότι κανένα στέλεχος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου δεν εκφοβίζεται από τέτοιες μεθόδους του υπόκοσμου».

Πηγή: voria.gr

Σχετικά Άρθρα: