X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Γιάννης Μακρής: Συνελήφθη ο αδελφός του εκτελεστή του στη Βουλγαρία

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στην υπόθεση της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, επονομαζόμενου «Αυστραλού», που δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του, έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Συνελήφθη και ο αδελφός του δολοφόνου του στα σύνορα από τις βουλγαρικές αρχές και τη Europol, στην προσπάθειά του να επιστρέψει στη Βουλγαρία. Τα δύο αδέλφια, μετά τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία και συζύγου του μοντέλου Βικτώρια Καρύδα που συμμετείχε σε γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, διέφυγαν με αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει και την επομένη είχαν μεταβεί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Βουλγαρία.

Ο ένας εκ των δύο και συγκεκριμένα ο 31χρονος, επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με φίλο του λίγους μήνες μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή, με σκοπό να εκτελέσει και άλλο ένα «συμβόλαιο θανάτου», όπου και συνελήφθη.

Υπήρχαν πληροφορίες εδώ και αρκετό καιρό στην αστυνομία, ότι ο αδελφός του δολοφόνου του Γιάννη Μακρή, θα επέστρεφε στη χώρα. Η Ελληνική Αστυνομία σε συνεργασία με τις Αρχές της Βουλγαρίας, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 35χρονο, που σε βάρος του υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα: